Skip to main content
Over ons

Metalen en vakmanschap!

De producten die wij maken hebben twee dingen gemeen; Metalen en vakmanschap!
Daar houdt meteen iedere vergelijking op, want de diversiteit van onze werkzaamheden en producten kent geen grenzen.
Doordat wij alle expertise onder één dak hebben kunnen wij adviseren en begeleiden vanaf idee tot volwaardig eindproduct.
Ons bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne, professionele organisatie. U kunt ons vinden op het bedrijventerrein Leehove in De Lier, maar hier is het niet begonnen…
Geschiedenis

Hoe het begon

In een kas van 7 bij 7 meter. De personenauto wordt ingeruild voor een werkbus en lasapparatuur. De werkplek wordt ingericht met zelfgemaakte stellingen en werkbanken en ook een kleine lintzaagmachine mag niet ontbreken. De eerste producten worden gemaakt en Gijs rijdt stad en land af voor de meest uiteenlopende las- en constructiewerkzaamheden.

Na een jaar is het tijd voor een professionele bedrijfshal. In de zomer van 2006 wordt een pand aangekocht op het bedrijventerrein in ’s-Gravenzande. Samen met familie en vrienden wordt het pand klaargemaakt voor productie. De opdrachten worden groter en de klantenkring breidt zich uit. Gijs heeft versterking nodig en al snel treedt de eerste medewerker in dienst.

Het pand begint te klein te worden voor alle werkzaamheden en aangezien ook het machinepark steeds groter wordt, is het tijd voor een nieuwe verhuizing. Een paar straten verderop wordt een groter pand gevonden en de beslissing is snel gemaakt, aan de Franklinstraat begint een nieuw hoofdstuk. Gijs zijn liefde voor High Tech machines krijgt hier alle ruimte. Er wordt een plasmasnijmachine aangeschaft en niet veel later volgen een kantbank en een schaar.

En na verloop van tijd raakt ook deze hal gewoon vol…Zo vol, dat er geen plek meer is voor de aangeschafte CNC Boormachine. Uitbreiding van vierkante meters is noodzakelijk voor de voortgang en daarom wordt besloten om een groter pand te betrekken. Het bedrijventerrein in ’s-Gravenzande wordt verlaten en het bedrijf verhuist naar een groter pand op het bedrijventerrein Leehove in De Lier. Deze nieuwe ruimte geeft de mogelijkheid tot verdere uitbreiding van het team en het machinepark. De plasmasnijmachine wordt vervangen voor een fiber lasermachine. Hiermee is plaatbewerking een volwaardige en professionele afdeling van het bedrijf geworden.

Ondanks de verhuizingen, de uitbreiding en de professionalisering van het bedrijf is de liefde voor het vak nooit veranderd. Tot op de dag van vandaag wordt iedere opdracht, klein of groot, eenvoudig of complex, met de grootst mogelijke aandacht ontwikkeld en geproduceerd. Samen met een team van vakmensen en een hoogwaardig machinepark gaan wij iedere uitdaging aan en is de diversiteit van onze werkzaamheden enorm. Maar onze kwaliteit is altijd hoog, want staal mag gezien worden!